HelAndeVision

 


Tina von Rein

HelAnde Vägledning

Här beskriver jag de olika verktyg jag kan erbjuda

Voice Dialogue
Vägledare: Tina von Rein

Föredrag, kurser, enskilda konsultationer

Voice Dialogueär en kraftfull metod som bygger på en sammansmältning av västerländsk psykologi och österländsk filosofi. Metoden är icke- dömande och upptäckande. Syftet är att öka självmedvetenheten, ge ökad valfrihet och åstadkomma kärleksfullare relationer.

Läs mer om Voice Dialogue här

Tantra - bli mer levande!
Vägledare: Tina von Rein, ibland tillsammans m fl

Kurser, konsultationer - enskilda eller par

Din sexualitet är en av dina största gåvor. Ändå så ligger det mesta av din sexuella potential gömd. Sexualiteten är förbindelsen mellan himmel och jord. Din sexualitet kan väcka din andliga potential, få dig att känna dig mer levande och öppna dig för all din inre kärlek. Lär dig att få större kontakt med din sexuella kraft. Frigör kraften och kärleken genom tantriska övningar som öppnar din kropp, ditt hjärta och din själ.

 

 

Healing
genom Tina von Rein

Jag ger healing med energier som kommer från olika dimensioner. Jag har gått lite olika healingutbildningar, men den största healingförmågan har jag fått genom att andevärlden initierade mig. Det jag märker att healingen hjälper människor med är: smärtlindring, inre ro, tantrisk kroppsmedvetenhet, frigörande av känslor och andligt uppöppnande. Ibland får jag bilder och budskap förmedlade samtidigt som jag ger healingen.

 

HelAnde Budskap
förmedlat genom: Tina von Rein

Kanaliseringscirklar, enskilda konsultationer

Få kontakt med Plejaderna, Sirius m.fl. ljusväsen genom Tinas kanalisering och få budskap som gör att du växer.

Läs mer 

 

 

Frigör inre Gudinnor och Gudar 
genom Voice Dialogue sessioner med Tina von Rein

Med hjälp av Voice Dialogue kan män och kvinnor gå djupare in i sig själva och upptäcka de Gudinnor och Gudar som lever inom dem (olika kvinnliga och manliga arketyper).

Syftet är att öka självkännedom och stärka de kvinnliga och manliga sidorna på ett sätt som ökar förståelsen om vem man är. Man upptäcker att man kan känna sig om gudomlig även i sin person.  

 

Resan- metoden
 
Resan - metoden är utvecklad av Brandon Bays.
 
Metoden handlar om att resa i sitt inre för att hitta gömda minnen som blockerar ens känsloliv. Genom att åter minnas, ta fram känslorna och gå igenom en inre försoningsprocess kan man bli av med blockeringarna. Då känner man sig både friare och lyckligare.
 
Det finns två olika resor som tar mellan 1,5 t till 3 t.
Munay -ki
 
Munay-Ki kommer från Q´ero Indianernas språk Quechua, och betyder ”jag älskar dig .
 
Munay-Ki riterna är nio inititeringar som helar och transformerar det mänskliga energifältet till ”homo luminus”, nästa steg i vår utveckling. Munay-Ki riterna gör att vi åter igen kan bli människor fyllda med visdom, kraft och ansvar att förvalta hela skapelsen med alla dess olika delar. Munay -Ki är en del av en shamansk tradition.
 

 

* Bullen *