HelAnde Vision

Tina von Rein

 

HelAnde Ledarskap
Föredrag

En lärande organisation utvecklar människor och ger tillbaka till organisationen genom att människor får ökat utrymme för kreativitet och nytänkande.

Ett HelAnde Ledarskap stöder människor och organisationer att öppna upp för ökad delaktighet genom tillit, kärleksfullhet och ansvar.

 

Inre HelAnde Ledarskap
Föredrag, kurser, enskilda konsultationer

Voice Dialogue är en kraftfull metod som bygger på en sammansmältning av västerländsk psykologi och österländsk filosofi. Metoden är icke- dömande och upptäckande. Syftet är att öka självmedvetenheten, ge ökad valfrihet och åstadkomma kärleksfullare relationer.


Läs mer om Voice Dialogue

 

 

HelAnde Budskap
Välj Moder Jord nu!

Bok. Tina von Rein

Kanaliserade änglabudskap som uppmanar oss människor till att söka nya ledare och utveckla ett sundare företagande. Välj Moder Jord nu handlar om att balansen på jorden behöver återställas på många plan, inte minst inom oss människor. Vördnaden för det feminina, sexualiteten, naturen, djuren och livet behöver stärkas.

 

Varför och hur kan man tänka?

 Läs här mer

HelAnde Budskap-
kommande böcker
 
För att klara framtiden och för utveckla en ny andlig värld så berättar de andliga budskap jag får om att vi människor behöver utveckla en kärleksfull ekonomi, en gåvoekonomi. Budskapen berättar också om att vi behöver samla oss i gemensamma andliga byar som är självförsörjande.
 
Men hur gör man? Hur går man till att dela på mer och mer? Hur leder man tillsammans samhällen med mycket större delaktighet och mindre ägandebestämmande? Vilken typ av ledarskap behövs? Inte helt lätta frågor. Det har jag tänkt att kanalisera om.
 

* Bullen *